Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Хочете дізнатися, чи  популярні екологічні ігри в Україні? Чи дізнаються під час гри про щось нове та яким іграм зараз віддають перевагу? 

Читайте дослідження, проведене агенцією «Info Sapiens» у 2021 році на замовлення ГО УЕК “Зелена Хвиля”: Оцінка потреб у використанні екологічних ігор”.

Наскрізне опитування 205 мешканців_нок різних міст України показали, що настільні ігри – один з популярних варіантів дозвілля серед дітей, молоді та дорослих.

Найчастіше обирають економічні, класичні та карткові настільні ігри, а менша перевага – у рухливих ігор. Грають з метою освіти (самоосвіти чи освіти дітей), а в яку саме гру пограти цікавляться у друзів або на інтернет ресурсах.

Яка ж ситуація з настільними екологічними іграми? 

Лише 1/4 всіх опитаних інформовані про настільні ігри на тематику екології (частка обізнаних вище серед молоді) і майже 2/3 з них грали в такі ігри. 

97% серед тих, хто грав в настільні ігри на екологічну тематику, дізналися з них щось нове для себе про проблеми екології/зміну клімату. А це вже чудовий результат!

Пропонуємо підвищувати обізнаність щодо екологічних ігор та переходити до відповідного розділу на нашому сайті. Ігри у вільному доступі та готові послугувати дорослим і малим!

Звіт підготовлено в межах проєкту «Через власний розвиток до позитивних екозмін у суспільстві», який реалізує ГО «Український екологічний клуб “Зелена Хвиля”» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Посольства Швеції в Україні в межах «Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні». 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *