Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

    Запрошуємо долучитися до опитування!

Ми хочемо глибше вивчити роль зелених насаджень в післявоєнному відновленні громад України. І тому для нас дуже важлива ваша думка! Опитування є анонімним і забере до 15 хвилин вашого часу, будь ласка приділіть його. Це допоможе нам краще зрозуміти бачення громад щодо ролі зелених насаджень у відновленні країни, а також оцінити труднощі та виклики з якими стикаються громади у сфері збереження зелених насаджень через військовий стан у країні.
Натомість, ми хочемо у відповідь на ваш витрачений час і цінні думки розіграти у пості на нашій фейсбук-сторінці 5 посібників “Ми та дерева”!
В ньому говоримо про дерева простою мовою, вчимося розуміти їхню цінність та розглядаємо прості кроки, які допоможуть зберегти дерева.
Ми створили його для допомоги вчителям, а також для керівників гуртків, тренерів, екскурсоводів та інтерпретаторів природи, представників НГО та об’єктів ПЗФ, які працюють з молоддю тощо.
У посібнику ви знайдете методичні розробки уроків/занять, які включають спостереження, експерименти, збір даних та їх інтерпретацію, інтерактивні ігри та багато іншого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *