Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Раді повідомити, що Громадська організація  «Український екологічний клуб «Зелена хвиля» розпочала роботу над новим проєктом: «Збереження заплави річки Ірпінь, як важливий елемент відновлення Ірпеня за зеленими принципами».

Метою проєкту стало обґрунтування створення заповідної території в межах міста Ірпінь, а саме на заплаві річки Ірпінь, яка відноситься до об’єктів Смарагдової мережі.

Ми прагнемо посилити обізнаність мешканців громади щодо Європейського зеленого курсу та ролі заплави у процесі протидії зміні клімату.

Результатом проєкту стане обґрунтування створення заповідної території в межах заплави річки Ірпінь, що дозволить зберегти її природну екосистему.

Родзинкою проєкту стане те, що наші напрацювання будуть використані при розробці Стратегії відновлення та розвитку  Ірпінської громади.

Наразі ми проводимо опитування про думку мешканців Ірпеня щодо впливу зміни клімату на якість життя, тому якщо ви мешкаєте у Ірпені або маєте там друзів, запрошуємо взяти участь у опитуванні та поширити його серед  зацікавлених.

Проєкт реалізується завдяки Ministry of Economic Affairs and Climate Action (BMWK) та IKI та Екодії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *