Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
Росія наздоганяє Україну за випуском одиниць скорочень викидів | Зелена Хвиля

Росія наздоганяє Україну за випуском одиниць скорочень викидів

Російська Федерація в період із 6 квітня до 5 травня 2012 року ввела в обіг більше 22 мільйонів одиниць скорочень викидів в рамках реалізації проєктів спільного впровадження відповідно до положень Кіотського протоколу.

Загалом же, Росією станом на 5 травня 2012 року було введено в обіг 58 587 350 одиниць скорочень викидів, тоді як Україною станом на 31 березня 2012 року було введено в обіг 63,6 мільйонів одиниць скорочень викидів. Більш актуальних даних Український реєстр вуглецевих одиниць не надає.

В порівнянні із минулим роком Україна значно скоротила обсяги випуску одиниць скорочень викидів, що пов’язано із тривалим призупиненням дії механізмів Кіотського протоколу для України через недоліки національної системи обліку викидів парникових газів та затримками із погодженням проєктів спільного впровадження. В 2012 році за даними сайту Рамкової конвенції ООН зі зміни клімату в Україні було зареєстровано лише 6 проєктів спільного впровадження, тоді як в 2011 році – 49.

Затримка із реалізацією та погодженням проєктів спільного впровадження може мати негативні наслідки для українських підприємств. Із збільшенням випуску одиниць скорочень викидів ціна на вуглецеві одиниці може продовжувати знижуватися, що призведе до зменшення залучених інвестицій.

Зелена Хвиля

Екологічні новини від Зеленої Хвилі

Recent Posts

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #2

В процесі оновлення

13.03.2024