Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
Новини екологічної та кліматичної політики і права ЄС | Зелена Хвиля
Categories: Держава

Новини екологічної та кліматичної політики і права ЄС

Сьогодні євроінтеграційні реформи в сфері довкілля та зміни клімату є одним з головних чинників екологічної політики України. Належне їх втілення потребує від державних органів, громадянського суспільства та інших зацікавлених осіб розуміння процесів, що відбуваються в самому ЄС. Це дасть змогу йти в ногу з часом, а не наздоганяти нашого партнера.

Саме на підтримку екологічних реформ в Україні через поінформованість та розвиток діалогу між зацікавленими особами на основі європейського досвіду спрямований новий проєкт Ресурсно-аналітичного центру “Суспільство і довкілля” під назвою “Сприяння європейським реформам у сфері довкілля і зміни клімату в Україні”.

Проєкт реалізується спільно із Експертно-дорадчим центром «Правова аналітика» за сприяння Європейського Союзу і Міжнародного фонду «Відродження» у рамках проєкту «Громадська синергія».

У рамках проєкту експерти готують спеціальні огляди актуальних подій та тенденцій екологічної і кліматичної політики та права ЄС та аналітичні документи у сфері довкілля та зміни клімату.

Аби отримувати розсилку з новинами екологічної та кліматичної політики і права ЄС, надішліть, будь ласка, лист з темою «отримувати EUpdates» на адресу office@rac.org.ua.

Ознайомитися з попередніми випусками можна за посиланнями: огляди за травень та червень 2017 року.

Зелена Хвиля

Екологічні новини від Зеленої Хвилі

Recent Posts

Роль зелених насаджень в післявоєнному відновленні громад України: опитування

    Запрошуємо долучитися до опитування! Ми хочемо глибше вивчити роль зелених насаджень в післявоєнному…

16.04.2024

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #2

В процесі оновлення

13.03.2024