Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
Природниче заняття «Зимова казка» | Зелена Хвиля
Categories: Проєкти ЗХ

Природниче заняття «Зимова казка»

Увага, увага! Для усіх, хто цікавиться природою, хоче дізнатися про зимове життя тварин і подихати свіжим морозним поліським повітрям, пропонуємо відвідати заняття «Зимова казка» у Міжрічинському регіональному ландшафтному парку 29 (неділя) січня 2012 року. Міжрічинський парк знаходиться у мальовничому міжріччі Дніпра і Десни у Козелецькому районі Чернігівської області (с. Отрохи).

Природниче заняття «Зимова казка»

На занятті ви зможете дізнатися про те, як живуть тварини взимку та як їх можна визначити за слідами, прогуляєтеся зимовою екостежкою, послухаєте цікаву розповідь про парк та посмакуєте смачним чаєм!

Заняття відбуватиметься протягом одного дня: збір о 9.00 біля магазину «Алло» усередині кільця на станції м. Героїв Дніпра. До парку нас довезе автобус, назад виїжджаємо о 16.30 і повертаємося на станцію м. Героїв Дніпра о 18.30. Вартість заняття – 170 грн. з людини, що покриває транспортні та організаційні витрати.

На занятті потрібно бути у зручному теплому одязі та взутті і бути готовим ходити по лісу протягом кількох годин.
Хто зацікавився, пишіть Анні Плотниковій на адресу hanna.plotnykova@googlemail.com або дзвоніть 050 416 4878/097 484 0080.

Чекаємо!

Зелена Хвиля

Екологічні новини від Зеленої Хвилі

Recent Posts

Роль зелених насаджень в післявоєнному відновленні громад України: опитування

    Запрошуємо долучитися до опитування! Ми хочемо глибше вивчити роль зелених насаджень в післявоєнному…

16.04.2024

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #3

В процесі оновлення

13.03.2024