Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

ГО «Український екологічний клуб «Зелена хвиля» підготувала посібник «Ми та дерева»

Посібник має на меті якнайкраще ознайомити учнів із життям дерев, типовими деревними видами флори України, взаємозв’язками у природі за участі дерев, а найголовніше посібник допоможе зрозуміти як добробут людини залежить від дерев та які практичні кроки може зробити кожен, щоб допомогти у збереженні дерев.

Посібник містить методичні розробки уроків/занять, які включають спостереження, експерименти, збір даних та їх інтерпретацію, інтерактивні ігри та багато іншого.

Цей посібник рекомендовано для роботи з учнями старшої вікової групи (6-11 класи), оскільки він містить більш глибокі знання та складні поняття, і може використовуватися для уроків під час вивчення шкільного курсу біології, а також для позашкільної роботи з молоддю під час організації тематичних гуртків, екскурсій, літніх таборів та інших заходів.

Посібник створений перш за все для вчителів, а також для керівників гуртків, тренерів, екскурсоводів та інтерпретаторів природи, представників НГО та об’ єктів ПЗФ, які працюють з молоддю тощо.

Цей посібник створено в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом “Відродження ” за фінансової підтримки Швеції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *