Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
Торгівля первоцвітами. Що про неї має знати кожен? | Зелена Хвиля
Categories: Події

Торгівля первоцвітами. Що про неї має знати кожен?

Еколуб “Зелена хвиля” та Національний екологічний центр України продовжують проводити Екочитання. Незабаром 14 лютого, і тому вже зараз на вулицях великих міст України активізувалась незаконна торгівля первоцвітами – ранньоквітучими рослинами, занесеними до Червоної книги України.

Чому ці рослини зникають? Яким чином побудована злочинна схема торгівлі первоцвітами? Які наслідки знищення первоцвітів для природи і чому варто бити на сполох? Яке покарання очікує порушників (і торговців, і покупців весняних квітів)? Відповіді на ці та багато інших запитань ви отримаєте, завітавши на нашу лекцію. Також ви дізнаєтесь подробиці з історії боротьби з торгівлею первоцвітами в Україні та побачите унікальні кадри оперативної фотозйомки, підготовлені природоохоронцями.

Найперше відвідати лекцію запрошуємо журналістів; адже саме від вас залежить, чи дізнаються широкі верстви населення про цю проблему та шляхи її вирішення.

По завершенні лекції активісти боротьби з торгівлею первоцвітами розкажуть, що можна зробити для того, щоб самотужки стати на заваді незаконній торгівлі зникаючими рослинами.

Лекція відбудеться в середу, 9 лютого, о 18.00 в 3 корпусі, каб. 213 (Зелена авдиторія) НаУКМА (конт. тел. 097-1000-473). Тривалість лекції 1 година.

Зелена Хвиля

Екологічні новини від Зеленої Хвилі

Recent Posts

Роль зелених насаджень в післявоєнному відновленні громад України: опитування

    Запрошуємо долучитися до опитування! Ми хочемо глибше вивчити роль зелених насаджень в післявоєнному…

16.04.2024

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #2

В процесі оновлення

13.03.2024