Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
У Великобританії продажі органічних продуктів б’ють рекорди | Зелена Хвиля
Categories: Бізнес

У Великобританії продажі органічних продуктів б’ють рекорди

Шостий рік поспіль відбувається зростання продажів органічних продуктів у Великобританії. У минулому році ринок зріс на 6% і сягнув рекордних 2.2 мільярдів фунтів стерлінгів.

Органічні продукти стають популярнішими. Фото: theguardian.com

Продажі органічних продуктів у супермаркетах зросли на 4,2% до 1,5 мільярдів фунтів стерлінгів.  Майже на 10% зросли продажі на фермерських ринках та у роздрібних торговців (359 мільйонів фунтів стерлінгів). Доставкою додому також почали користуватися частіше, обсяги зросли на 9,5% до 286 мільйонів фунтів стерлінгів.

Споживачі також почали купувати більше органічних товарів у непродовольчих категоріях. Продажі органічних косметичних товарів зросли на 24%, а текстилю – на 25%.

Продавці розуміють, що покупці все більше цінують довіру та прозорість. Для збільшення кількості продажів органічних продуктів дуже важливим є знак якості, з яким вони асоціюються.

Зростаючий споживчий попит також сприяє підвищенню доступності органічних продуктів у секторі громадського харчування та ресторанів.

Зелена Хвиля

Екологічні новини від Зеленої Хвилі

Recent Posts

Роль зелених насаджень в післявоєнному відновленні громад України: опитування

    Запрошуємо долучитися до опитування! Ми хочемо глибше вивчити роль зелених насаджень в післявоєнному…

16.04.2024

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #2

В процесі оновлення

13.03.2024