Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
Готель на відновних джерелах енергії | Зелена Хвиля
Categories: Бізнес

Готель на відновних джерелах енергії

Як повідомила компанія “Атмосфера“, на цьому тижні був завершений монтаж та запуск в експлуатацію геліосистеми в гірському готелі “Ковчег“, який знаходиться на висоті 1313 метрів над рівнем моря (гора Мегура у Буковинських Карпатах). Система складається з трьох сонячних вакуумних колекторів СВК-Стандарт-HP – всього 70 вакуумних сонячних труб.

Ковчег - гірський готель на відновних джерелах енергії

Система інтегрована в загальну систему теплопостачання і працює разом із твердопаливним котлом, забезпечуючи потреби готелю в гарячій воді та опаленні. В системі теплопостачання встановлені два баки-накопичувача: один для потреб гарячого водопостачання, другий – для системи опалення.

Тепло - за рахунок сонця та дров

Окрім потреби в тепловій енергії, готель також частково забезпечується електроенергією за рахунок відновного джерела – енергії вітру. На об’єкті встановлені два вітрогенератори ВЕУ-08 вітчизняного виробництва. Загальна потужність системи вітрогенераторів становить 1.6 кВт. Готель не підключений до жодної енергосистеми та є повністю автономною енергетичною системою.

Реклама: Интересуешься новинками автомобильного мира? Читай автоновости украина и будь в курсе последних событий и изменений правил дорожнего движения.

Зелена Хвиля

Екологічні новини від Зеленої Хвилі

Recent Posts

Роль зелених насаджень в післявоєнному відновленні громад України: опитування

    Запрошуємо долучитися до опитування! Ми хочемо глибше вивчити роль зелених насаджень в післявоєнному…

16.04.2024

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #3

В процесі оновлення

13.03.2024