Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Ми вже неодноразово розповідали вам про інструменти i-Tree, зокрема ви вже знайомі з i-Tree Eco, Canopy, My Tree та іншими.

Настав час познайомитися із ще одним інструментом – i-Tree Research Suite, який пропонує рецензовані екологічні моделі для аналізу екосистемних послуг  дерев та інших атрибутів ландшафту.

Тож запрошуємо взяти участь у вебінарі, де ми познайомимо вас із можливостями i-Tree Research Suite, зокрема вдосконаленими моделями з гідрології, температурного та гідрохімічного режиму річок, а також моделлю температури повітря, яка спрямована на фіксацію ефектів охолодження від деревного покриву. Захід буде цікавий для дослідників у сфері зміни клімату, гідрології, оцінки екосистемних послуг. 

Спікером на вебінарі виступить Джей Хепплер (Jay Heppler), яка протягом останніх двох років працювала із Research Suite в академічному та грантовому середовищі, починаючи з доктора Теодора Ендрені (Dr. Theodore Endreny), провідного розробника i-Tree Research Suite. Робота Джей в команді i-Tree зосереджена на застосуванні i-Tree Research Suite у масштабних дослідженнях і розповсюдженні інструментів для науковців і технічних спеціалістів. Зокрема науковиця керувала дослідницькими проєктами з картографування міських теплових островів і моделювання вододілу, а зараз розробляє інструмент для обчислення зливових опадів на основі моделей Research Suite, який буде включено до каталогу інструментів i-Tree.

Зареєструватись для участі запрошуємо за посиланням:

https://forms.gle/KN6rGAg1enLSDYLe7

Проєкт здійснюється за фінансової підтримки US Forestry Service International Programs, USAID у партнерстві з Davey Tree Expert Company (розробники продуктів i-Tree у США).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *