Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

12 жовтня відбулась «Освітня конференція з кліматичної освіти та просвіти». на якій  громадська організація «Український екологічний клуб «Зелена хвиля» презентувала свої досягнення, що здійснила під час реалізації проєктів «Через власний розвиток до позитивних еко-змін у суспільстві» та  «Per aspera ad astra: зміцнення екологічної освіти в Україні інституційно спроможною командою», що тривали в загальному з липня 2020 по жовтень 2023 за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” за фінансової підтримки народу Швеції.

Учасники конференції познайомилися  з навчально-методичними комплектами курсів за вибором “Кліматична абетка” (для учнів 3-4 класів ЗЗСО) та “Клімат-бокс” (для учнів 5-6 класів ЗЗСО), які презентували та високо оцінили педагоги шкіл, які запровадили ці навчальні курси у себе у школі.

Були також презентовані: інформаційні видання: “Мій перший кліматичний словник-довідник”, “Путівник світом кліматичних професій”, “Медіаграмотність у царині кліматичної інформації”, «Ми та дерева»; різнобарв’я настільних ігор від ГО УЕК «Зелена хвиля»;  досвід проведення медіакампаній;  започаткування, розвиток та досягнення проєкту i-Tree; дослідження від ГО УЕК «Зелена хвиля» (2020-2023).

Бонусом стали вікторини з брендованими призами та сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 3 год. (0,1 ЄКТС) педагогам-учасникам.

Конференція тривала три години, але жоден учасник не залишив захід, настільки було цікаво та корисно.

Проєкт здійснено у межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародний фонд “Відродження” за фінансової підтримки народу Швеції.

Згадану корисну інформацію можна знайти у нас на сайті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *