Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

З вересня 2021 року ми розпочали проєкт “Keep Cool”, що має меті масштабування знань про зміну клімату в українських громадах через екологічну гру “Keep Cool Mobile”.

Близько 20 волонтерів та волонтерок приєдналися до команди ГО УЕК “Зелена Хвиля”, щоб навчитися грати та проводити гру з іншими.

Під час стартових зустрічей проєкту та тестування гри “Keep Cool Mobile” учасни_ці мали змогу познайомитися з діяльністю організації та дізнатися більше про міжнародний проєкт “Keep Cool”. Також відбулися тестові онлайн ігри, під час яких кожен зміг відчути себе глобальним гравцем та керувати власним містом, обираючи кліматичну політику.

 

Наступним кроком екологічної гри стали тренінги з фасилітації, які ближче познайомили волонтер_ок з питаннями зміни клімату та кліматичною політикою. Учасни_ці мали можливість спробувати самостійно адмініструвати гру та створили власні профілі на сайті розробників

Вже сьогодні 16 волонтерів та волонтерок продовжують активне знайомство з онлайн кліматичною грою “Keep Cool Mobile” та проводять тестові ігри у своїх громадах.

У вас ще є можливість приєднатися! 

Пишіть нам: daria.makuha@ecoclubua.tk

Keep Cool Mobileблагодійний проєкт, що фінансується “Federal Foreign Office of Germany”, виконується ГО «Ековізіо» (Молдова) і університетом Гумбольта (Берлін) Humboldt-Universität zu Berlin. Координатор проєкту в Україні – ГО «Український екологічний клуб «Зелена Хвиля». 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *