Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Учасники руху. Фото: earthhour.org

24 березня о 20:30 розпочнеться природоохоронна акція — Година Землі. Прихильники акції пропонують долучитися і вимкнути світло на 1 годину. Так активісти звернуть увагу на необхідність збереження ресурсів на планеті.

Година Землі — міжнародний природоохоронний рух, започаткований WWF (Всесвітній фонд природи). Щороку в березні люди, організації та комерційні установи символічно вимикають необов’язкове освітлення та електричні пристрої на одну годину. Проведення акції також дозволяє привернути увагу до екологічних проблем Землі. Цього року WWF пропонує в рамках акції дізнатися більше про біорізноманіття нашої планети.

Уперше акцію було проведено у Сіднеї (Австралія) у 2007 році. З того часу до акції долучилися активісти з понад 170 країн. Організатори звертають увагу, що вимкнення світла на Годину Землі надихає та є символом прироохоронного руху в усьому світі. Вимикаючи світло на годину, учасники вимикають світло щоразу як виходять із кімнати. А саме з таких невеликих щоденних дій складається вирішення глобальних екологічних проблем.

Справжня запорука успіху Години Землі — прихильність людей до планети. Саме вона сприяє створенню довгострокового екологічного та соціального впливу. З кожним роком глобальний рух стає все потужнішим.

Нагадаємо, що цього року Година Землі відбудеться 24 березня 2018 року о 20:30. Слідкувати за новинами можна на офіційній сторінці акції у facebook.

Також є можливість зареєструвати себе особисто або організацію як волонтерів або учасників акції. Зробити це можна на сайті WWF в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *