Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

logo2

Екоклуб Зелена Хвиля долучився до програми обміну досвідом між громадським сектором Швеції та України заради демократії та сталого розвитку.

Мета проєкту полягає у створенні міжнародної мережі молодих людей для досягнення миру, міжнародного взаєморозуміння, демократії та сталого розвитку у Швеції та України, з глибоким розумінням місцевих умов. Мета полягає в тому, щоб встановити співпрацю між двома молодіжними неурядовими організаціями у двох країнах для поліпшення розуміння демократії і збалансованого розвитку шляхом обміну шведським досвідом і знаннями про те, як молодіжні організації активно працюють в громадянському суспільстві.

Проєкт повністю фінансується швецьким Фондом Улофа Пальме Меморіал (Olof Palme Minnesfond).

Екоклуб Зелена Хвиля вже налагодив контакт з швецькою громадською організацією Global Playground Stockholm. Був розроблений попередній план роботи в рамках програми обміну. Плануються взаємні візити організацій в Україну і Швецію з метою ознайомитись на місці з діяльністю організацій. Планується проведення занять, семінарів та практикумів для українських та швецьких студентів. Візити і співпраця з іншими українськими та швецькими інституціями та організаціями.

Координатор проєкту – Олександра Халаїм

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *