Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

У суботу, 24 вересня, біля Арки Дружби Народів кияни мали змогу взяти участь у спільній еко-акції WWF та Canon «Подивися на світ очима тварин! You can Help!» та побувати у ролі тигрів, панд та білих ведмедів. Акція була присвячена проблемі вимирання видів диких тварин через зміни клімату на Планеті.

Подивися на світ очима тварин! Фото Марії Самойленко
Подивися на світ очима тварин! Фото Марії Самойленко

Однією з ідей перевтілення людей у тварин був художній розпис по тілу – бодіарт художники допомогли учасникам відчути себе дикими тваринами і розмалювали обличчя більш ніж 190 дорослих і дітей. Після цього «тигри», «панди» та «білі ведмеді» потрапили до рук професійних фотомайстрів та відразу ж отримали своє «дике» фото у підготованих заздалегідь фоторамках.


За три години акції на фотопринтерах Canon Selphy було роздруковано близько 450 фотографій.

Також відвідувачі акції взяли участь у розважальній програмі заходу, яка включала призові вікторини та конкурси, присвячені темі зміни клімату, для дорослих та малюків.

Закінчилася соціальна акція яскравим флешмоб-танцем «тигрів», до яких долучилися відвідувачі події. Сонячного суботнього дня екологічна акція «Подивися на світ очима тварин!» не тільки принесла киянам гарний настрій, море позитиву та яскравих емоцій, але й нагадала про необхідність охороняти таку тендітну дику природу.

«Ми закликаємо вас бути ближче і відповідальніше до оточуючого нас світу, природи, тварин та один одного. Якщо кожен з нас відірветься від буденних проблем і стане дбайливіше ставитися до нашої тендітної планети, то разом ми зможемо змінити світ. Маленькими кроками, але впевнено ми зможемо це зробити. Саме тому слоганом нашого заходу стала фраза «You Can Help!» Для компанії Canon такий проєкт набагато важливіше комерційних справ та подій», – прокоментувала захід Людмила Воронова, фахівець з маркетингу Представництва компанії Canon в Україні.

Всесвітньо відома компанія Canon вже багато років підтримує Всесвітній фонд природи (WWF). Але в Україні це буде перший спільний соціальний проєкт представництва Canon та WWF.

«Ми дуже раді, що ця важлива соціальна ініціатива йде від багаторічного партнера WWF в усьому світі – компанії Canon. За допомоги акції «Подивися на світ очима тварин! You can Help!» ми хочемо привернути увагу українців до проблеми зміни клімату, яка призводить до вимирання цілих популяцій диких тварин. – говорить Андрій Білокінь, Координатор кампаній Всесвітнього фонду природи в Україні. – Панда, тигр, білий ведмідь були обрані нами як найбільш відомі та впізнавані види тварин, але не варто думати, що глобальне потепління не стосується нашої країни і нашої природи. Це проблема всієї планети і ми теж можемо зробити свій внесок в її вирішення».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *