Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Як повідомила компанія “Атмосфера“, на цьому тижні був завершений монтаж та запуск в експлуатацію геліосистеми в гірському готелі “Ковчег“, який знаходиться на висоті 1313 метрів над рівнем моря (гора Мегура у Буковинських Карпатах). Система складається з трьох сонячних вакуумних колекторів СВК-Стандарт-HP – всього 70 вакуумних сонячних труб.

Ковчег - гірський готель на відновних джерелах енергії
Ковчег - гірський готель на відновних джерелах енергії

Система інтегрована в загальну систему теплопостачання і працює разом із твердопаливним котлом, забезпечуючи потреби готелю в гарячій воді та опаленні. В системі теплопостачання встановлені два баки-накопичувача: один для потреб гарячого водопостачання, другий – для системи опалення.

Тепло - за рахунок сонця та дров
Тепло - за рахунок сонця та дров

Окрім потреби в тепловій енергії, готель також частково забезпечується електроенергією за рахунок відновного джерела – енергії вітру. На об’єкті встановлені два вітрогенератори ВЕУ-08 вітчизняного виробництва. Загальна потужність системи вітрогенераторів становить 1.6 кВт. Готель не підключений до жодної енергосистеми та є повністю автономною енергетичною системою.

Реклама: Интересуешься новинками автомобильного мира? Читай автоновости украина и будь в курсе последних событий и изменений правил дорожнего движения.

One Comment

  1. Классно! Это как раз то, чего не хватало. Недавно писала статью про свадьбу в стиле органик, и единственное, что не нашла органическое для свадьбы – это отель )) Ну по крайней мере ЭКО отель у нас в Украине уже есть :-)))
    http://organic.org.ua/ehko-zhizn-odezhda-dom-lifestyle/1657-svadba-v-stile-organic/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *