Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Green Drinks – це місце зустрічі та знайомства людей, що безпосередньо мають справу з охороною довкілля.

Неформальна обстановка, мінімум організації та атмосфера вільного обміну думками робить Green Drinks ідеальним середовищем для зав’язування нових контактів та спілкування з уже знайомими колегами. Не дарма Green Drinks існують уже в більше ніж 800 містах світу!

В Україні Green Drinks уже 4 роки. Першим українським містом Green Drinks став Київ, де, починаючи з 17 листопада 2009, регулярно зустрічаються задіяні в різних сферах охорони довкілля люди: професіонали та студенти, журналісти, представники влади, бізнесу, екологічні активісти – двері Green Drinks Kyiv відкриті для всіх зацікавлених. А з літа 2011 зустрічі тепер відбуваються й у Львові. Загалом, Green Drinks – ідея варта поширення, й організатори Київських та Львівських зустрічей завжди раді поділитись досвідом та порадами з будь-ким, хто захоче започаткувати це явище в своєму місті.

Green Drinks Kyiv
Green Drinks Kyiv – місце зустрічі колег

Green Drinks не мають заздалегідь визначеної теми, підготованих доповідей, будь-якої пропаганди чи агітації – цього нам достатньо і на робочому місці. В тихий вечір після роботи ми зустрічаємось для того, щоб приємно та цікаво поспілкуватись за келихом чи кухликом чогось смачного і зігріваючого, розказати про себе, свою роботу та професійні бажання. Хтось за сусіднім столиком, можливо, підкаже ключ до успішної реалізації ідей та проєктів, поділиться своїм досвідом, а то й запропонує допомогу.

Більше про ознаки справжніх Green Drinks Ви можете дізнатись у Кодексі Green Drinks та на міжнaродній Інтернет сторінці.

На Green Drinks зазвичай відбувається:

– Серія коротких ppt презентацій учасників зустрічі
– Столик для інформації
– Розіграш подаруночків «щаслива візитівка»: не пропустіть шанс ефективно привернути увагу до Вашого продукту, що може стати одним із наших призів.

Green Drinks Kyiv
Green Drinks Kyiv

Отже, кожного другого вівторка місяця у Києві, Львові та кожної четвертої середи в Дніпропетровську на Вас чекатиме компанія відкритих для спілкування колег. Приєднуйтесь, ніколи не передбачиш роль тієї чи іншої зустрічі у своєму житті. Приходьте  та замовляйте собі те, що Вам найбільше довподоби.

Якщо у Вас виникли запитання чи побажання, сміливо контактуйте:

Ірина Миронова, 096 807 4884, irynkamyronova (at) yahoo.com (Green Drinks Lviv)

Андрій Хрутьба, 093 002 44 48 (Green Drinks Kyiv)

Спільноти Green Drinks Kyiv у Facebook та Green Drinks Lviv у Facebook – шукайте інформацію про місце проведення чергових Green Drinks в Україні!

Підписка на розсилку Green Drinks Kyiv (повідомлення один раз на місяць):


Green Drinks Kyiv Newsletter
* indicates required

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *