Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

LG із зарядкою від сонця
LG із зарядкою від сонця

З лютого українським споживачам став доступний телефон LG GD510 Sun Edition із сонячною батареєю, яка, за інформацією виробника, дозволяє заряджати телефон від сонця протягом 30 хвилин для 10-хвилинної розмови.

Сонячна зарядка – це не єдина ознака телефону, що підкреслює турботу про довкілля. Упаковка телефону виготовлена із вторинної сировини, а друк супровідних матеріалів відбувається із використанням чорнил на рослинній основі.

Зарядка телефону від сонця дозволяє продовжити термін користування телефоном без традиційної зарядки акумуляторів від електромережі, а також допомагає робити важливі дзвінки, коли телефон розряджається.

Сонячна зарядка – це аксесуар, який входить до комплекту телефону й може прикріплюватися на зворотній стороні замість звичайної кришки.

Сонячна батарея мобільного телефона LG
Сонячна батарея мобільного телефона LG

Зарядка від сонця – це лише додаткове джерело енергії. Для повноцінного використання потенціалу батареї необхідно використовувати традиційну зарядку з мережі.

Тим не менш, навіть повністю розряджений телефон можна зарядити за допомогою сонячної зарядки за 15 годин та при умові, що прямі сонячні промені будуть потрапляти безперервно на сонячну батарею під кутом 90 градусів.

Важливо пам’ятати, що не можна одночасно заряджати телефон від сонця та від електромережі.

За інформацією порталу itc.ua вартість LG GD 510 Sun Edition в Україні становитиме 2099 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *