Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
Жінки, які надихають на діяльність у сфері змін клімату | Зелена Хвиля

Жінки, які надихають на діяльність у сфері змін клімату

Випускники кафедри екології НаУКМА та колишні членкині студентської організації Екоклуб Зелена Хвиля надихають співробітників кліматичного руху “350.org”. Опитування було проводено щодо жінок, які надихали співробітників 350.org на діяльність у сфері кліматичних змін.

Було визначено 23 людини з різних куточок світу. В Україні це:

Інна Дацюк, Ольга Мончак та Олена Ангелова

“Ці три дівчини кілька років тому створили “Українську молодіжну кліматичну асоціацію”, тепер це провідна організація регіону, яка координує молодіжний рух”.

 

Ірина Ставчук та Анастасія Бекіш

“Ірина — провідний експерт в області кліматичної політики у Національному екологічному центрі України”, а також вона мама, що займається аналітичною роботою та надихає багатьох людей стати активістами для вирішення кліматичних проблем”.

“Анастасія — мати двох дітей, радниця з питань кліматичної політики для “Зеленого альянсу Білорусь” та координаторка “CAN-EECCA” разом з Іриною Ставчук”.

Детальніше про інших жінок читайте за посиланням.

Oleksandr Baskov

Recent Posts

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #2

В процесі оновлення

13.03.2024