Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
Україна зберегла позиції в рейтингу привабливості для розвитку альтернативної енергетики | Зелена Хвиля
Categories: Технології

Україна зберегла позиції в рейтингу привабливості для розвитку альтернативної енергетики

В черговому щоквартальному рейтингу привабливості країн для розвитку альтернативної енергетики компанії Ernst&Young, до якого Україна була включена в листопаді 2011 року, наша країна зберегла 32 позицію. Найближчими конкурентами України є Морокко та Туреччина (ділять 30 місце), а також Австрія (33 місце), Туніс, Болгарія та Аргентина (ділять 34 місце).

Лідерами рейтингу залишаються Китай, США, Німеччина та Індія. Далі розмістилися Великобританія та Італія, які помінялися місцями у порівнянні із попереднім випуском рейтингу, Франція, Канада, Швеція та Бразилія.

Автори рейтингу наголошують, що ключовими для розвитку відновлюваної енергетики в 2012 році будуть нові ринки в країнах, які розвиваються. Дедалі більше краї ЄС скорочують підтримку відновлюваної енергетики, а європейським компаніям стає дедалі важче залучати кошти для своїх проєктів.

Нагадаємо, що відновлювана енергетика України стрімко зростає, але досі має мізерну частку – 0,17% від загального виробництва електроенергії.

Читайте також прогнози розвитку відновлюваної енергетики України в 2012 році.

Зелена Хвиля

Екологічні новини від Зеленої Хвилі

Recent Posts

Роль зелених насаджень в післявоєнному відновленні громад України: опитування

    Запрошуємо долучитися до опитування! Ми хочемо глибше вивчити роль зелених насаджень в післявоєнному…

16.04.2024

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #3

В процесі оновлення

13.03.2024