Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
Телефон із зарядкою від сонця | Зелена Хвиля
Categories: Технології

Телефон із зарядкою від сонця

LG із зарядкою від сонця

З лютого українським споживачам став доступний телефон LG GD510 Sun Edition із сонячною батареєю, яка, за інформацією виробника, дозволяє заряджати телефон від сонця протягом 30 хвилин для 10-хвилинної розмови.

Сонячна зарядка – це не єдина ознака телефону, що підкреслює турботу про довкілля. Упаковка телефону виготовлена із вторинної сировини, а друк супровідних матеріалів відбувається із використанням чорнил на рослинній основі.

Зарядка телефону від сонця дозволяє продовжити термін користування телефоном без традиційної зарядки акумуляторів від електромережі, а також допомагає робити важливі дзвінки, коли телефон розряджається.

Сонячна зарядка – це аксесуар, який входить до комплекту телефону й може прикріплюватися на зворотній стороні замість звичайної кришки.

Сонячна батарея мобільного телефона LG

Зарядка від сонця – це лише додаткове джерело енергії. Для повноцінного використання потенціалу батареї необхідно використовувати традиційну зарядку з мережі.

Тим не менш, навіть повністю розряджений телефон можна зарядити за допомогою сонячної зарядки за 15 годин та при умові, що прямі сонячні промені будуть потрапляти безперервно на сонячну батарею під кутом 90 градусів.

Важливо пам’ятати, що не можна одночасно заряджати телефон від сонця та від електромережі.

За інформацією порталу itc.ua вартість LG GD 510 Sun Edition в Україні становитиме 2099 грн.

Зелена Хвиля

Екологічні новини від Зеленої Хвилі

Recent Posts

Роль зелених насаджень в післявоєнному відновленні громад України: опитування

    Запрошуємо долучитися до опитування! Ми хочемо глибше вивчити роль зелених насаджень в післявоєнному…

16.04.2024

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #3

В процесі оновлення

13.03.2024