Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
Природничі заняття про лишайники та невидимих істот | Зелена Хвиля
Categories: Проєкти ЗХ

Природничі заняття про лишайники та невидимих істот

Завітайте до квітневого лісу і Ви будете приємно здивовані.

Заняття “Цікаве про лишайники”

Заняття розпочнеться о 10.00 год. ранку 22 квітня. Зустрічаємося на станції метро Видубичі (на платформі) і вирушаємо до лісу. На занятті ми дізнаємося багато нового про лишайники, зокрема, де вони ростуть, як розмножуються, як за ними можна визначити чистоту повітря. Чудова екскурсія протягом 4 годин у весняному лісі подарує Вам задоволення, нові знання і приємне спілкування! Орієнтовний час повернення до Києва – 15.00.


Заняття “Кліщі – не такі страшні”

Заняття проходитиме у чарівному куточку на Поліссі між Дніпром та Десною 21 квітня. О 10.00 год. ранку ми вирушмо від ст. метро Героїв Дніпра до Міжрічинського регіонального ландшафтного парку. Там нас чекатиме смачний трав’яний чай та солодощі. Ми познайомимося із екостежкою, де директор парку розповість Вам про те, як охороняється природа кожного дня, як створюються екостежки, що цікавого є на Поліссі та яким чином можна долучитися до збереження природи. Після цього ми дізнаємося про таємне життя кліщів, як їх визначати, де вони мешкають і чи варто їх боятися? Після закінчення заняття ми посмакуємо теплим чаєм та вирушимо до Києва, куди орієнтовно прибудемо о 19.30 год. вечора.

Для участі реєструйтеся на сайті.

Заняття проходитиме в рамках Природничої Школи “Дивовижний світ”.

Зелена Хвиля

Екологічні новини від Зеленої Хвилі

Recent Posts

Роль зелених насаджень в післявоєнному відновленні громад України: опитування

    Запрошуємо долучитися до опитування! Ми хочемо глибше вивчити роль зелених насаджень в післявоєнному…

16.04.2024

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #2

В процесі оновлення

13.03.2024