Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
Міжнародні обміни між двома молодіжними організаціями Швеції та України | Зелена Хвиля
Categories: Проєкти ЗХ

Міжнародні обміни між двома молодіжними організаціями Швеції та України

Екоклуб Зелена Хвиля долучився до програми обміну досвідом між громадським сектором Швеції та України заради демократії та сталого розвитку.

Мета проєкту полягає у створенні міжнародної мережі молодих людей для досягнення миру, міжнародного взаєморозуміння, демократії та сталого розвитку у Швеції та України, з глибоким розумінням місцевих умов. Мета полягає в тому, щоб встановити співпрацю між двома молодіжними неурядовими організаціями у двох країнах для поліпшення розуміння демократії і збалансованого розвитку шляхом обміну шведським досвідом і знаннями про те, як молодіжні організації активно працюють в громадянському суспільстві.

Проєкт повністю фінансується швецьким Фондом Улофа Пальме Меморіал (Olof Palme Minnesfond).

Екоклуб Зелена Хвиля вже налагодив контакт з швецькою громадською організацією Global Playground Stockholm. Був розроблений попередній план роботи в рамках програми обміну. Плануються взаємні візити організацій в Україну і Швецію з метою ознайомитись на місці з діяльністю організацій. Планується проведення занять, семінарів та практикумів для українських та швецьких студентів. Візити і співпраця з іншими українськими та швецькими інституціями та організаціями.

Координатор проєкту – Олександра Халаїм

 

Oleksandr Baskov

Recent Posts

Роль зелених насаджень в післявоєнному відновленні громад України: опитування

    Запрошуємо долучитися до опитування! Ми хочемо глибше вивчити роль зелених насаджень в післявоєнному…

16.04.2024

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #2

В процесі оновлення

13.03.2024