Deprecated: The PSR-0 `Requests_...` class names in the Request library are deprecated. Switch to the PSR-4 `WpOrg\Requests\...` class names at your earliest convenience. in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-includes/class-requests.php on line 24
Круглий стіл: вплив зміни клімату на сільське господарство | Зелена Хвиля
Categories: Проєкти ЗХ

Круглий стіл: вплив зміни клімату на сільське господарство

20 травня 2015 року в УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого відбувся Круглий стіл «Вивчення впливу зміни клімату на продуктивність виробництва в сільському господарстві та дослідження діючих механізмів технологічної адаптації виробництва до змін клімату в Україні» за участю консультанта зі сталого розвитку та викидів парникових газів Еко Клубу «Зелена Хвиля» Анни Вільде, керівника проєктів, компанії Vagabo AG Олександри Правдивої, доктора технічних наук, професора Миколи Павлишина, експерта з міжнародних грантів Дмитра Дейниченка, а також керівників із клімату Ляйбницького інституту з розвитку сільського господарства в країнах з перехідною економікою Фридриха Коха та Флоріана Шієрхорна.

Директор інститут Володимир Кравчук ознайомив присутніх із напрямками досліджень та перспективними проєктами.

Провідний науковий співробітник, кандидат географічних наук Надія Сердюченко розповіла про аналіз розвитку і прогноз урожайності основних сільськогосподарських культур в Україні та ознайомила із проєктом «MARS».

Завідувач відділу, кандидат технічних наук Леонід Шустік ознайомив із проєктом «АгроОлімп» та розповів про техніко-технологічні рішення для диференційованих систем обробітку ґрунту при вирощуванні зернових культур.

Завідувач відділу, кандидат сільськогосподарських наук Микола Новохацький проінформував про перспективи застосування біотехнологій у вирощуванні сільськогосподарських культур.

В свою чергу експерт з клімату Фридрих Кох розповів, чим займається їх інститут та проявив зацікавленість у співпраці з українськими вченими.

Зелена Хвиля

Екологічні новини від Зеленої Хвилі

Recent Posts

Роль зелених насаджень в післявоєнному відновленні громад України: опитування

    Запрошуємо долучитися до опитування! Ми хочемо глибше вивчити роль зелених насаджень в післявоєнному…

16.04.2024

Другий Всесвітній Лісовий форум: ділимося досягненнями зі світом!

У жовтні 2023 року у Вашингтоні відбувся Другий Всесвітній Лісовий форум. Понад 1200 учасників форуму…

27.03.2024

Тренер 1 #2

В процесі оновлення

13.03.2024