Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

25 листопада 2023 р. наша громадська організація взяла участь у Тренінгу для тренерів з використання настільних ігрових методик в еко-освітній діяльності, який відбувся завдяки Міжнародному фонду «Відродження» в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні (EPAIU).

Метою тренінгу було підготувати тренерів, які сприятимуть поширенню практик ековідповідальної поведінки серед молоді шляхом використання настільних тематичних ігрових методик із молодіжними аудиторіями, зокрема з тематики ресайклінгу.

Громадська організація «Український екологічний клуб «Зелена хвиля» представила ігри «Зелене місто майбутнього» та «Водний відбиток», які були  розроблені нами в межах ініціативи EPAIU.

Членкині нашої організації Євгенія Микитянська та Ольга Бановська провели фасилітовану сесію ігор та поділилися своїм досвідом з розробки і поширення настільних еко-ігор.

На  заході громадська організація «Нова Дружківка» презентувала свою авторську гру «Recycle».

Більше про наші ігри та ігри наших партнерів можна дізнатись тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *