Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Ось і завершилось навчання для другого набору Всеукраїнської академії i-Tree 4 UA. Сумно, що наші цікаві та живі онлайн зустрічі закінчились, але ми сповнені сподівань, що знання отримані на курсі будуть використані та ми отримаємо все більше збережених дерев.

Географія слухачів другого набору  була дуже широка  – від Кривого Рогу до Хуста, від Чернігова до Одеси – всього 45 громад. Загалом на курс зареєструвалось більше 100 слухачів, серед них більше 60 брали активну участь у навчанні.

Це працівники національних парків, науковці, викладачі ЗВО, вчителі, представники місцевого самоврядування і громадських організацій,  активісти.

По завершенню навчання всі, хто ретельно вчився отримали сертифікати про успішне закінчення курсу, а 10 найкращих студентів отримали набори для інвентаризації. Також було розіграно річну підписку на Zoom. Вітаємо переможців!

Наші студенти зауважили, що навчання було максимально практичним та зрозумілим і просили в наступному році повторити курс, бо їх колеги теж мріють про таке навчання.

Ми залишаємось на зв’язку з нашими студентами – у чаті телеграму та у групі для випускників ми обмінюємось досвідом, цікавинками та завжди готові допомогти та підказати.

Проєкт здійснюється за фінансової підтримки US Forestry Service International Programs, USAID у партнерстві з Davey Tree Expert Company (розробники продуктів i-Tree у США).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *