Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Інтерактивний помічник вчителя “Klimat-box”  – побачив світ восени 2022 року!

Протягом літа цього року більше 100 освітян/освітянок долучилися до ознайомчих вебінарів  з презентації нового курсу за вибором “Klimat-box” .

Що варто знати про “Klimat-box” вчителю/вчительці?

  • це курс за вибором для учнів/ць 5-6 класів ЗЗСО, що знайомить і занурює у теми з історії клімату, природних і антропогенних причин його зміни, розповідає про хвилі тепла, втрату водності, стихійність атмосферних явищ, катаклізми й адаптацію місті сіл до них та багато іншого.
  • складається з програми і методичного посібника, а також зошита-актіві для учнів/ць з продуманими експериментами та практичними вправами, проєктною діяльністю, спрямуванням на пошук та дослідження, вдосконалення навичок
  • медіаграмотності.
  • складається з 3 блоків з актуальними матеріалами:
  • свіжими новинами з СОР26 (щорічної Міжнародної конференції зі зміни клімату), найновішими даними Шостого звіту ІРСС від фахівців Міжнародної групи експертів зі зміни клімату, «вижимкою» зі статей або виступів кліматологів і метеорологів, пропонованими міжнародними та вітчизняними медіаресурсами відеоданими.

Детальніше про курс дивіться у цьому відео: https://www.youtube.com/channel/UCso1p3F2vq13GxNsQEmfOdw

Авторки: Ольга Пруцакова та Ірина Санковська.

Зошит-актівіті до курсу за вибором для учнів 5-6 класів ЗЗСО «Клімат-бокс».

 

Клімат-бокс: програма і метод. посіб. до курсу за вибором для учнів 5-6 класів ЗЗСО.

 

 

 

 

Якщо вас зацікавив даний курс і ви хотіли б впроваджувати його у вашому ЗЗСО, то пишіть  про це на нашу електронну скриньку contact@ecoclubua.tk.

Проєкт здійснюється за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Посольства Швеції в Україні в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні (EPAIU).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *