Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Вітаємо учасників та переможців ряду вікторин від ГО УЕК «Зелена хвиля».

Нагадуємо, що ми вже не вперше влаштовуємо щотижневі вікторини на сторінці ГО УЕК “Зелена Хвиля” у фесбуці.

Вікторини є тематичними та присвячені різноманітним еко-подіям. Учасники відповідають на питання онлайн, згодом переможці отримують від нас тематичні подарунки – еко-літературу.

У травневій вікторині до дня клімату переможницею стала п. Наталія зі столиці. Вона працює в закладі дошкільної освіти і цікавиться матеріалами для екологічних занять з вихованцями, розповідаючи їм про важливість зелених насаджень, збереження енергії та природних ресурсів. Тепер п. Наталя зможе ознайомити дітей і з темою зміни клімату.

Переможницею вікторини до дня біорізноманіття стала п. Ольга з Києва. Педагогиня 8 років викладає біологію і екологію. Щорічно її учні – призери олімпіад та МАНу. Готуючи учнів, пані Ольга й сама здобуває нові знання: «Дякую Вам за цікаву активність і поповнення «скарбнички», – написала вона.

Постійна та активна учасниця вікторин та вебінарів від «Зеленої хвилі» п. Марія з Павлограда виборола перемогу у вікторині до дня компостування.

Про своє захоплення написала так: «Постійно компостуємо. Маю город, який постійно піддобрюємо виготовленим компостом. Часто для виготовлення компосту використовуємо опале листя, бадилля рослин, в також деякі харчові залишки. Такий підхід зменшує кількість сміття, яке викидає наша сім’я. Ти самим дбаємо про навколишнє середовище».

Дякуємо всім учасникам та переможцям, продовжуємо гарну традицію разом!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *