Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

“Знайдена Лялька”. Фото: сторінка Facebook

У Львівському театрі Ляльок починаюючи з 5 листопада показуватимуть виставу “Знайдена Лялька” про нащу планету й те, як кожна людина може піклуватися про неї, роблячи навіть маленькі кроки. 

Саме постановка про сміття та поводження з ним стане першою в новому циклі вистав та заходів під назвою «Розумна дитина». А все тому, що в театрі з’явився новий напрямок діяльності: вистави та супровідні програми до них, котрі розкриватимуть соціально важливі теми. Для цього циклу передбачено спеціальний формат, який легко сприйматиметься навіть наймолодшими глядачами.

Організатори діляться, що ідея вистави виникла у дружніх розмовах із ZeroWasteLviv. Саме ця організація ініціює та проводить освітні заходи у Львові, які спрямовані на зменшення генерування та збільшення роздільного збору й переробки відходів. На сторінці ZeroWasteLviv у Facebook запрошують до перегляду та повідомляють: «Знайдена лялька — це історія про життя того, що ми в дорослому світі звикли називати сміттям. Історія зі щасливим кінцем про те, що ми дуже хочемо зробити в нашому місті, втілючи принципи Zero Waste»

Крім виставки, у Лялькову театрі спільно з партнерами пропонують відвідати додаткові акції та зустрічі, присвячені темі збереження навколишнього середовища. Для відвідувачів пропонують воркшоп «Друге Життя Речей», конкурс дитячих плакатів «Давай берегти разом!», лекція «Лайфхаки в стилі «еко», вуличний перформанс «Еко-мандрівка».

Прем’єра вистави «Знайдена Лялька» відбудеться 5 листопада. Покази проходитимуть у Львові протягом двох тижнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *