Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Ви активні та розумні. У Вас є вільний час та натхнення. А крім того, Ви закохані в природу нашої країни та Планети. Тож Вам потрібна лише можливість проявити себе! WWF в Україні спільно з Екоклубом “Зелена Хвиля” запрошує Вас стати екологічним волонтером.

Екологічні волонтери – хто вони?

Це люди, які витрачають свій час та зусилля на допомогу природі, працюючи на добровольчих та безкорисливих засадах. Це люди, які розуміють усю відповідальність за стан довкілля та важливість спільних дій на благо навколишнього середовища. Це ті, хто впевнений у важливості охорони природи і потребі в гармонійному співіснуванні з дикою природою. Це просто активні і небайдужі люди.

Як я можу допомогти?

Ви вже майже погодилися, але не знаєте, що потрібно буде робити і чи вийде у Вас? Всі можливі види робіт ми розбили на кілька категорій: Польова робота, Дистанційна робота , Практична не польова робота, Фінансова допомога.

З чого почнемо?

За цим посиланням Ви можете дізнатися про заплановані практичні заходи, до яких Ви можете приєднатися і допомогти. Ми тільки почали розробляти волонтерську програму, тож сторінка постійно оновлюється.  Інформація щодо поточної дистанційної допомоги (переклади, макети і т.і) публікується у волонтерській розсилці (заповніть форму, щоб до неї приєднатися). Тож, долучайтеся!

Якщо Ви зважилися, ми вітаємо Вас у нашій команді волонтерів!

Заповніть, будь ласка, цю форму.

Якщо Ви мріяли колись спробувати себе в справі охорони природи, то це є чудовим шансом для Вас. Можливостей допомогти багато – Ви можете поїхати і фізично допомогти тому чи іншому національному парку, чи, якщо у Вас поки що немає на те часу, допомоги з веб-дизайном природоохоронного сайту чи перекладом важливої новини. Потрібно мати лише бажання :)

Андрій Плига, координатор волонтерів в Україні

Про програму

Програма підтримки волонтерського руху спільно реалізується “Українським екологічним клубом “Зелена Хвиля” та WWF в Україні за підтримки Лісничої служби США (U.S. Forest Service).

U.S. Forest Service
за підтримки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *