Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Яке ВИ хочете майбутнє? Якщо Ви бачите там здорових людей, які живуть у гармонії з природою, дихають чистим повітрям і п’ють чисту воду – нам з Вами по дорозі! Але таке майбутнє треба будувати. Зараз людство задовольняє свої потреби за рахунок наступних поколінь – виснажує Землю та її ресурси. Але заради майбутнього для наших дітей ми всі маємо навчитися жити «за коштами» – це і є сталий розвиток. Це не означає, що нам доведеться обмежувати себе у всьому. Потрібні лише деякі зміни, які під силу кожному.

Український екологічний клуб «Зелена Хвиля» у партнерстві з Всесвітнім фондом природи в Україні, кафедрою екології НаУКМА за фінансової підтримки Програми розвитку ООН та ГЕФ створює освітній центр сталого розвитку в Києві на території та за підтримки Національного ботанічного саду ім. М. Гришка. Центр – це інтерактивний простір, в якому представлені наявні в Україні практичні рішення ефективного використання природних ресурсів в побуті та господарській діяльності.

Як океан складається з крапель, так і кожний великий результат складається з маленьких кроків, «цеглинок». Освітній Центр сталого розвитку (чи Екоцентр), який відкриється в Києві для Вас і Ваших дітей, є основою, однією з цеглинок, з яких буде побудоване стале майбутнє.

Brick for future

Проєкт вже отримав біля 70% фінансування, але на його добудову необхідно знайти ще 300 000 гривень. Здається – величезна сума. Але, якщо розбити її на умовні «цеглинки» по 100 гривень, виходить, що Екоцентру для життя потрібно ще 3000 цеглинок. Якщо небайдужі люди та компанії подарують по одній чи декілька цеглинок, ми зможемо завершити ремонт та відкрити Екоцентр для всіх українців. Цеглинки будуть іменними – кожен, хто допоміг, буде згаданий на стінах приміщення Екоцентру стільки разів, скільки цеглинок він подарував.

Підтримати створення Екоцентру!

Після здійснення платежу, будь ласка, заповніть коротку анкету за посиланням.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *