Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

UKMA LibraryВід початку діяльності студентської (з 2006 року) і громадської (з 2008 року) організації Екоклуб Зелена Хвиля накопичилась значна кількість матеріалів: книг, періодики, посібників тощо. Значна підбірка матеріалів представлені українською та англійською мовами. Більшість видань є рідкісними й унікальними для України по темам «Зміни клімату», «Біорізноманіття», «Екоосвіта», «Природо-охоронна діяльність» та інші. Загалом більше 300 одиниць.

Значна частина матеріалів (більше 200 одиниць) були передані в Наукову бібліотеку НаУКМА. Частина із наявних книг буде використана для обміну з іншими бібліотеками, решта книг (більше 150 одиниць) будуть зареєстровані і на їх основі буде створена віртуальна колекція Громадської організації Екоклуб Зелена Хвиля (ГО УЕК Зелена Хвиля). Великий перелік видань, які часто використовуються в діяльності студентської та громадської організації, лишаються в офісі Екоклубу Зелена Хвиля.

Загалом  Наукова бібліотека НаУКМА значною мірою складається з фондів, колекцій, книгозбірень: Фонди колекції нараховують більше 65 приватних книгозбірень українських вчених та діячів української діаспори, 12 віртуальних колекцій та сотні книг подарованих випускниками, викладачами чи просто небайдужими людьми. Подаровані книги і колекції подекуди складають 70-80% нових надходжень за рік. Важливість передачі книг та великих сформованих фондів відзначає почесний президент В’ячеслав Брюховецький: «Коли постала проблема відродження Університету “Києво-Могилянська академія”, то постала і проблема створення наукової університетської бібліотеки. Виникла думка, що основою, фундаментом для такої бібліотеки можуть бути вже сформовані потужні особисті бібліотеки. І шлях, обраний нами тоді, себе виправдав. Наукова бібліотека Університету постала багато в чому завдяки численним дарувальникам і власникам великих бібліотек. Історія нашої бібліотеки творилася на наших очах і до цього доклали зусиль різні за професіями, інтересами, фінансовим положенням люди, але всіх їх об’єднувало все життя одне захоплення – книги.»

Тож, запрошуємо всіх зацікавлених осіб й організацій долучитись до збільшення фондів Наукової бібліотеки НаУКМА – передати свої колекції і книгозбірні, долучитись до збільшення колекції екологічних видань і періодики ГО УЕК Зелена Хвиля.

Книги можна передати безпосередньо бібліотеці  (деталі за посиланням)

Для передачі книг, періодики та інших матеріалів у колекцію екологічних видань і періодики ГО УЕК Зелена Хвиля ви можете, попередньо попередивши, занести за адресою м. Київ, вул. Сковороди 2 (НаУКМА) корпус 3, ауд. 307, в будні 10.00-16.00 та в інший час. Або передати книги безпосередньо бібліотеці із зазначенням, що книга призначається для поповнення колекції екологічних видань і періодики ГО УЕК Зелена Хвиля. Якщо видання вже в достатній мірі представлено в бібліотеці НаУКМА, то дана книга буде використана для обміну з іншими бібліотеками м.Київ та України.

Контакти екоклубу:

Голова ГО Український екологічний клуб “Зелена Хвиля”

Наталя Гозак

natalia.gozak [at] ecoclub.kiev.ua

тел. 067 6987651

 

Почесний голова ГО Український екологічний клуб “Зелена Хвиля”

Альона Тарасова

Тел.063 238 83 41

listovert[at]gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *