Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Запрошуємо могилянців долучитись до акції «Надія є!». Ми проводимо благодійний збір вторинної сировини (макулатури та пластикових пляшок). За виручені кошти буде закуплено оргтехніку, надано допомогу в школам сходу України та надана допомога дітям із зони АТО.

Не витрачаючи кошти могилянці можуть допомогти школярам сходу України та покращити довкілля.

До 13 листопада 2014 р. Екоклуб “Зелена Хвиля” приймає вторинну сировину (макулатуру та пластикові пляшки) у кімнаті 3-307  – 3 корпус, 3 поверх, ліворуч від сходів. 14 листопада зібране буде вивезено машиною (десь між 8.30 до 15.00), а на вилучені кошти придбане і доставлене необхідне дітям сходу. Акція проводиться в рамках програми “Друге життя“, що координується активістом Голосіївського національного природного парку Андрією Хрутьбою. Що саме і для якої школи буде прижбано за виручені кошти буде вирішено голосуванням.

Перший етап акції “Надія є!” було успішно завершено – з 22 вересня до 3 жовтня зібрали 14 тон вторсировини, отримали 20 132 грн, а  17 жовтря відвезли у школи Добропілля, Константиновки і Дружковки книги й пам’ятки з укр. мови та математики, будматеріали і кружки з тарілками. Зараз ми запрошуємо вас приєднатися до другого етапу акції.


ЯК Я МОЖУ ДОПОМОГТИ?

Дуже просто! Принесіть макулатуру та/або пластикові стиснуті пляшки до кім. 3-307 до 13 листопада. (Якщо нас раптом немає, залиште біля дверей)

 

Контактна особа: Юлія Іванчикова 063-970-1500, 067-631-7099

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *