Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Природнича школа «Дивовижний світ» у Міжрічинському парку
Природнича школа «Дивовижний світ» у Міжрічинському парку

Засиділись в офісі чи на заняттях?

Хочеться чогось страшенно весняного і болотно цікавого?

18 травня – прекрасного суботнього дня, Поліські болота запрошують до себе в гості! Якщо Ви бажаєте поринути у світ неймовірної краси природи, дізнатися про незвідане та відкрити таємниці боліт, то це заняття – саме те, що треба. Болото зустріне Вас весняним килимом квітів, голосами птахів та шурхотінням комах, а люб’язний Парк почастує смачним чаєм із трав та захоплюючою розповіддю про збереження тварин та рослин.

На занятті Ви ознайомитеся з поліськими видами тварин та рослин, їх значенням, дізнаєтеся про те, що таке болото і звідки воно береться, його консервуючі властивості, побачите болотних комахоїдних (!) рослин, а також про те, хто ховається серед болотних чагарників….

Це унікальна можливість відчути болото під ногами у довгих гумових бахілах! Справжні знавці відкриють Вам секрети найрізноманітніших способів визначення тварин та рослин, і Ви зможете випробувати отримані знання та вміння у дуже захоплюючій командній грі, де кожен зможе стати справжнім дослідником. Також Ви зможете прогулятися екологічною стежкою, дізнатися, як кожного дня охороняють природу співробітники Міжрічинського парку!

Заняття відбудеться у суботу, 18 травня 2013 року у Регіональному ландшафтному парку «Міжрічинський». Виїжджаємо вранці о 8:00 від ст. м. Героїв Дніпра, до Києва повертаємося увечері о 19:00.

Експерт: Заняття проведе Андрій Сагайдак – експерт із охорони тварин та природоохоронного менеджменту, директор Міжрічинського регіонального ландшафтного парку та викладач Національного університету біоресурсів та природокористування.

Вартість занять 250 грн. Вартість покриває проїзд, матеріали, обладнання, екскурсійне наповнення та травяний чай з перекусом.

Зареєструватися на заняття необхідно тут.

Більш детальна інформація про серію занять природничої школи «Дивовижний світ» на сайті sowa.in.ua.

ПРОГРАМА

18 травня 2013 року, cубота

8.00 Збір на станції метро Героїв Дніпра

8.15 Виїзд

8.15 – 10.00 Дорога від Києва до Міжрічинського парку. У автобусі: коротко представлення природничої школи

10.00 – 10.45 Приїзд, невеличкий перекус (чай та бутерброди) та знайомство учасників

10.45 – 13.30 Екскурсія екостежкою

13.30 – 14.30 Польовий обід включно із трав’яним чаєм.

14.30 – 16.30 Знайомство з водно-болотною флорою та фауною, розвідка боліт

16.30 – 17.30 Робота в командах

17.30 – 19.00 Дорога до Києва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *