Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Завітайте до квітневого лісу і Ви будете приємно здивовані.

Заняття “Цікаве про лишайники”

Заняття розпочнеться о 10.00 год. ранку 22 квітня. Зустрічаємося на станції метро Видубичі (на платформі) і вирушаємо до лісу. На занятті ми дізнаємося багато нового про лишайники, зокрема, де вони ростуть, як розмножуються, як за ними можна визначити чистоту повітря. Чудова екскурсія протягом 4 годин у весняному лісі подарує Вам задоволення, нові знання і приємне спілкування! Орієнтовний час повернення до Києва – 15.00.


Заняття “Кліщі – не такі страшні”

Заняття проходитиме у чарівному куточку на Поліссі між Дніпром та Десною 21 квітня. О 10.00 год. ранку ми вирушмо від ст. метро Героїв Дніпра до Міжрічинського регіонального ландшафтного парку. Там нас чекатиме смачний трав’яний чай та солодощі. Ми познайомимося із екостежкою, де директор парку розповість Вам про те, як охороняється природа кожного дня, як створюються екостежки, що цікавого є на Поліссі та яким чином можна долучитися до збереження природи. Після цього ми дізнаємося про таємне життя кліщів, як їх визначати, де вони мешкають і чи варто їх боятися? Після закінчення заняття ми посмакуємо теплим чаєм та вирушимо до Києва, куди орієнтовно прибудемо о 19.30 год. вечора.

Для участі реєструйтеся на сайті.

Заняття проходитиме в рамках Природничої Школи “Дивовижний світ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *