Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

9 березня 2012 року у м. Бонн на 19-ому засіданні Спеціального Підрозділу Секретаріату ООН з забезпечення дотримання Україна отримала позитивне рішення у питанні відновлення повноцінної участі у механізмах Кіотського протоколу.

Це означає, що Україна відновила участь у міжнародній торгівлі викидами та зможе використовувати механізми спільного впровадження за національною процедурою в повній мірі.

До Делегації від України ввійшли: Голова Державного агентства екологічних інвестицій Владислав Якубовський, Заступник Голови ДАЕІ Вадим Пожарський, заступник директора департаменту міжнародного співробітництва Держекоінвестагентства Михайло Коваль, та провідні, національні експерти.

Україна представила на сьогодні чітку вертикаль взаємодії між урядовими органами, агентствами та науково-дослідними установами. Питання функціонування Національної системи обліку парникових газів знаходиться під особистим контролем Президента та Уряду України. Миністерство екології та природних ресурсів України спільно з Державним агентством екологічних інвестицій України доклали усіх зусиль аби покращити Національну систему обліку парникових газів та забезпечити відповідність України вимогам Рамкової Конвенції ООН про зміни клімату та Кіотському протоколу.

Нагадаємо, що 7 грудня 2011 року Україна подала План Дій щодо виконання рекомендацій Групи експертів по розгляду відповідності вимогам Кіотського протоколу.

Підґрунтям для відновлення України стали позитивні висновки групи міжнародних експертів, які у жовтні 2011 року перевіряли Кадастр за 1990-2009 рр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *