Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Черкаси запроваджують сучасну систему роздільного збору відходів
Черкаси запроваджують сучасну систему роздільного збору відходів

Міська влада міста Черкаси запроваджує сучасну систему роздільного збору відходів. Експеримент розпочато з приватного сектору міста – мікрорайону Дахнівка. Жителям мікрорайону мерія надає спеціальні контейнери для роздільного збору відходів, на кожному з якому зображено герб міста та індивідуальний номер, що відповідає номеру договору на вивезення відходів.

Ось як прокоментував початок реалізації сучасної системи вивезення твердих побутових відходів у Черкасах депутат черкаської міської ради, голова комітету самоорганізації населення мікрорайону «Дахнівський»: “Із 15 січня  у Дахнівці стартував проєкт вивезення твердих побутових відходів за новою системою, що запроваджується у Черкасах. На сьогодні контейнеризація Дахнівки практично завершена – індивідуальні контейнери для побутових відходів отримали понад 70% дахнівчан. Найбільш екологічно свідомими виявились новосели Дахнівки, що заселились кілька років тому, а також пенсіонери – люди, які ще пам’ятають Дахнівку чистою і охайною, вільною від стихійних звалищ. Саме вони  охоче  брали баки, дякували”.

Наступний крок – спільне прибирання мікрорайону від вже накопиченого сміття.

Детальніше про нововведення дивіться у відео.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *