Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Як повідомляла Зелена Хвиля, нещодавно було офіційно презентовано завершення першого проєкту в рамках схеми зелених інвестицій за рахунок коштів, отриманих від продажу Японії одиниць встановленої кількості (квот на викиди парникових газів). В рамках даного проєкту було проведено ремонтні роботи у «Клінічномугоспіталі інвалідів та ветеранів війни».

Державне агентство екологічних інвестицій України 2 березня оприлюднило весь перелік проєктів в рамках схеми зелених інвестицій, які знаходяться на розгляді станом на початок березня 2011 року.

З переліком проєктів цільових (зелених) екологічних інвестицій, спрямованих на зменшення обсягу викидів парникових газів, що знаходяться на розгляді в Нацекоінвестагентстві (станом на 1 березня 2011 року), можна ознайомитися за наступним посиланням.

У переліку міститься 860 проєктів загальною вартістю близько 1,9 мільярдів гривень. Загальні планові скорочення викидів парникових газів внаслідок реалізації даних проєктів становлять лише 138 458,61 тонн СО2 еквіваленту на рік. Серед 860 проєктів 365 проєктів погоджено японською стороною, а 240 Міністерством фінансів України та Прем’єр міністром України. Конкурсні торги станом на 1 березня 2011 року проведено для 208 проєктів. До стадії завершення реалізації майже за два роки з часу підписання договору на продаж квот на викиди парникових газів дійшов лише один проєкт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *