Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Сміттєві люди
Сміттєві люди

За інформацією газути “День” у серпні на одеських Потьомкінських сходах розташуються роботи німецького художника Ха Шульта «Сміттєві люди» («Trash people»).

Виставка покликана привернути увагу громадськості до проблем екології та утилізації сміття.

“Ми живемо на сміттєвій планеті Земля, виробляємо сміття і самі є сміттям. Мої скульптури — це наш загальний портрет”, – розповів про свій проєкт Ха ШУЛЬТ.  – “Основна мета проєкту — відкрити людям очі на реальність і показати їм, що вони живуть у епоху сміття: люди виробляють величезну кількість сміття, і самі з часом стають сміттям, — говорить Ха Шульт. — Ці роботи символізують сучасне людство, яке забруднює нашу планету”.

Німецький художник і скульптор Ха Шульт народився 1939 року. Його роботи експонувалися на багатьох міжнародних виставках і зберігаються в колекціях різних музеїв, а також у приватних зібраннях світу.

Сміття для пана Шульта – це інструмент створення витворів мистецтва. Він є одним із піонерів у справі поширення екологічної свідомості через мистецтво.

Відео виставки у Барселоні:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *