Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Мінприроди оприлюднило 46 наборів відкритих данихМіністерство екології та природних ресурсів України долучилося до створення Єдиного державного веб-порталу відкритих даних, опублікувавши 46 наборів даних.

Більшість даних стосується стану природно-заповідного фонду України в розрізі областей та типів природоохоронних територій. Зокрема, на сайті представлено Державний кадастр територій та об’єктів природно-заповідного фонду України станом на 1 січня 2013 року. Кадастр містить повний перелік територій та об’єктів природно-заповідного фонду України загальнодержавного та місцевого значення у розрізі адміністративно-територіальних одиниць. Дані кадастру оприлюднюються один раз на 5 років.

Крім того на веб-порталі відкритих даних опубліковано державний реєстр пестицидів та агрохімікатів, дозволених для використання в Україні, та перелік екологічних аудиторів України.

Ознайомитися з усіма наборами відкритих даних можна за посиланням.

Передбачається, що набори даних будуть періодично оновлюватися.

Пропозиції щодо публікації нових наборів даних можна подавати через функції зворотного зв’язку Єдиного державного веб-порталу відкритих даних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *