Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Природнича школа – це цікаві заняття про різноманітний світ природи для усіх охочих та знайомство із експертами – справжніми знавцями своєї справи, а крім того – невимушене спілкування  на природничі тематики та смачне чаювання.

Далі наведена орієнтовна програма. Для реєстрації заповніть анкету. З питаннями звертайтесь за адресою info@conservation.in.ua

Поспілкуйся з птахами24-25 березня,7-8 квітня Міжрічинський парк,31 березня, 27 травня, КиївЕксперти: Юрій Кузьменко,
Олена Тарасова
Ми підіймаємо голову до неба і бачимо зграю птахів, що прямує у вирій. Навколо нас в парку щебечуть птахи. Всі вони потребують нашої уваги і турботи.  У парку Міжрічинський, що в Чернігівській області, а також у Києві ми зможемо ближче познайомитись із нашими пернатими друзями.Ціна: дорослі – 330 грн., студенти – 320, грн.,  діти – 310 грн. – Міжрічинський паркдорослі – 100 грн., студенти – 90 грн., діти – 80 грн. – Київ
Оберігаємо первоцвіти16 квітня,
заказник «Лісники»Експерт: Ольга Кузьманенко
Первоцвіти сповіщають нам про весну, наповнюють повітря приємним свіжим ароматом і кличуть у світ нового життя… У заказнику «Лісники» ми зможемо помилуватися килимом із рясту, темно-фіолетовими квітами медунки, ніжними зірочками, а, якщо пощастить, то побачимо сон та проліски. Ці рослини потребують охорони. Ми познайомимося із ними і потурбуємося про те, аби після наших відвідин стало більше людей, які оберігатимуть ці квіти.Ціна: дорослі – 140 грн., студенти – 130, грн.,  діти – 110 грн.
Кліщі – не такі страшні21 квітня, Міжрічинський паркЕксперт: к.б.н. В’ячеслав Погребняк Про кліщів ми завжди чуємо страшні історії і негативні відгуки. Однак, чи такі вже некорисні і страшні кліщі? Для чого вони потрібні, де ховаються і чи варто їх насправді боятися? Про це, а також про таємниці Міжрічинського парку навесні Ви зможете дізнатися на занятті про кліщів.Ціна: дорослі – 240 грн., студенти – 230, грн.,  діти – 200 грн.
Цікаве про лишайники
22 квітня, Київ
Експерт: к.б.н. Петро Романенко
Чи знаєте Ви, що лишайник – це поєднання водорості та гриба? Лишайники – яскраві і непримітні, пласкі і кущисті, … різноманітні! А гриби – їстівні і отруйні, ростуть на землі і ховаються між дерев, барвисті і темні. Їх величезне різноманіття!  Завітайте на заняття, і Ви зможете познайомитися із частинкою зовсім іншого світу.Ціна: дорослі – 140 грн., студенти – 130, грн.,  діти – 110 грн.
Болота – від «А» до «Я» 28 квітня, Міжрічинський паркЕксперт: к.б.н. Сергій Панченко Ніколи не замислювались, що життя без боліт неможливе? Це королівство із своїми законами і мешканцями. Хочете зрозуміти, що там відбувається і чому так потрібно його оберігати? Ми відкриємо для Вас двері в болотяне королівство.Ціна: дорослі – 240 грн., студенти – 230, грн.,  діти – 210 грн.
Поліська квіткова весна 29 квітня, Міжрічинський паркЕксперт: к.б.н. Сергій Панченко Ліс зустріне Вас весняним килимом, а люб’язний парк почастує смачним чаєм із трав та цікавою розповіддю про різноманіття квітів та дерев. Завітайте на Полісся в цю весняну пору, і Ви відчуєте спокій та радість і дізнаєтеся багато нового про поліські рослини!Ціна: дорослі – 240 грн., студенти – 230, грн.,  діти – 210 грн.
Спостерігаємо за комахами12 травня, Міжрічинський паркЕксперт: к.б.н. Юрій Проценко Чи Ви замислювались, що Земля – це планета комах? Хто вони, маленькі і непомітні, але такі важливі для нашого існування? Пориньте у світ комах в Київських парках або на Поліссі, і наші маленькі сусіди відкриють Вам багато своїх секретів.Ціна: дорослі – 240 грн., студенти – 230, грн.,  діти – 210 грн.
Знайомимося із
амфібіями та рептиліями
20 травня, Міжрічинський паркЕксперт: к.б.н. Віктор Ремінний
Іноді занадто швидкі, іноді дуже повільні. Загадкові, бо незрозумілі, амфібії та рептилії. Чим вони розрізняються? Чи є в них щось спільне? Веретільниця – це змія чи ящірка? На всі питання Ви отримаєте відповіді під час нашої школи в Київських парках або на Поліссі.Ціна: дорослі – 240 грн., студенти – 230, грн.,  діти – 210 грн.
Окраса світу комах – метелики26 травня, КиївЕксперт: к.б.н. Євген Рутьян Несподіваний подих вітру здіймає крилаті квіти в небо.  Це різнокольорові метелики – окраса світу комах. Насолодитися барвами  та дізнатися більше про цих створінь Ви зможете під час нашої школи в Київських парках.Ціна: дорослі – 140 грн., студенти – 130, грн.,  діти – 110 грн.
Степова краса2 червня, КиївЕксперт: к.б.н. Іван Парнікоза Степ… оспіваний піснями, овіяний вітром, наповнений духмяними ароматами. Тут мешкає величезне різноманіття прекрасних рослин і цікавих, часто непримітних, тварин. Вдихаючи аромат степових квітів, згадуються давні часи, і хочеться зберегти красу степових рослин для дітей, онуків та правнуків. Приходьте на заняття і дізнайтеся, для чого потрібний степ, що в ньому цікавого і як варто його охороняти.Ціна: дорослі – 140 грн., студенти – 130, грн.,  діти – 110 грн.
Цікаве про бджілок10 червня, Міжрічинський паркЕксперт: Олександр Вобленко Бджоли знають свою справу і не дуже хочуть відволікатися. Ми не будемо їм заважати, а лише поспостерігаємо і дізнаємось як вони живуть. Можливо, це допоможе і нам краще організувати своє життя.Ціна: дорослі – 240 грн., студенти – 230, грн.,  діти – 210 грн.
Альго + Зоо= Гідробіологія16 червня, Міжрічинський паркЕксперти: к.б.н. Ольга Бурова, к.б.н. Віктор Ремінний Світ прісних водойм цікавий і різноманітний, неочікуваний і яскравий… Тут у краплині – цілий всесвіт. Маленькі створіння ховаються від нас, але на занятті ми зможемо їх побачити у мікроскоп. Ви познайомитеся із інфузоріями, коловратками, нематодами, ракоподібними, а якщо пощастить, то і амебою!Ціна: дорослі – 240 грн., студенти – 230, грн.,  діти – 210 грн.
Поринь у історію життя23 червня, Канів
Експерт: к.геол.н. Володимир Гриценко
Зазвичай ми звертаємо увагу на тварин та рослин, адже вони є живими. Однак, історія цього ж самого життя ховається в мінералах, породах, в них сховані рештки організмів, від яких і ми утворилися. Іноді простий камінець може оповісти нам про минулі століття, тисячоліття, а то й мільйони років. Якщо хочете дізнатися про історію життя, це заняття для Вас.Ціна: дорослі – 140 грн., студенти – 130, грн.,  діти – 110 грн.
А без води і не туди і не сюди30 червня, околиці Києва
Експерт : к.геол.н. Євген Насєдкін
Вона – запорука життя. Вона – стратегічний ресурс. Вона вкриває майже 70% нашої планети. Де вона зникає утворюється мертва пустеля. На занятті з гідрогеології Ви зможете побачити як відбувається буріння свердловини до водоносного горизонту та здобути воду.Ціна: дорослі – 140 грн., студенти – 130, грн.,  діти – 110 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *