Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Командою ГО “Український екологічний клуб “Зелена Хвиля” за підтримки U.S. Forest Service у партнерстві з The Davey Tree Expert Company (розробники продуктів i-Tree у США) розроблено програму Всеукраїнської Академії i-Tree4UA, яка має на меті озброїти учасників знаннями та практичними навичками щодо інвентаризації, оцінки екосистемних послуг, збереження та сталого управління зеленими зонами, а також ознайомити із набором інструментів i-Tree для адаптації громад до змін клімату.
Наразі триває навчання для першого набору Академії. Але для того, щоб наша небайдужа спільнота зростала – розпочинаємо другий набір на навчання.
Навчання у Всеукраїнській Академії i-Tree4UA буде відбуватися у вигляді серії вебінарів, консультаційних зустрічей та самостійної роботи студентів Академії, зокрема це включатиме організацію та проведення інвентаризацій дерев та зелених насаджень у своїх громадах та подальшу підготовку звітів, проведення інформаційної кампанії про отримані результати.
Вебінари будуть проходити один – два рази на тиждень тривалістю до 1,5 години та включатимуть домашнє завдання до 2 годин.
Перший вебінар відбудеться 18 липня о 16.00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *