Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Пол Маккартні зняв відеоролик, у якому закликає відмовитися від вживання м’ясних продуктів на благо охорони природи. Cер Пол Маккартні не тільки один із найпопулярніших музикантів, але й відомий активіст, що веде боротьбу за права тварин.

У ролику взяли участь Пол Маккартні з доньками Стелою та Марією, Вуді Харрельсон та Емма Стоун.

У відео «Один день на тиждень» підкреслено шкідливий вплив сільського господарства на навколишнє середовище. Учасники ролику закликають людей їсти менше м’яса.

Цей короткометражний фільм про величезний внесок у зміну клімату від тваринництва випущено напередодні Конференції ООН із питань зміни клімату (COP 23) у рамках акції Meat Free Monday («Понеділок без м’яса»). Адже тваринництво – це галузь, яку часто залишає поза обговоренням міжнародна спільнота.

«Є простий, але дієвий спосіб захистити планету та всіх її мешканців», — каже Пол Маккартні на камеру. «І це починається лише з одного дня на тиждень. Один день без продуктів тваринного походження може мати величезний вплив, допомагаючи підтримувати такий тонкий баланс, який захищає нас усіх».

Відомо, що виробництво продукції тваринництва призводить до викидів великої кількості парникових газів в атмосферу.

Пол Маккартні, екс-бітл, запустив кампанію Meat Free Monday («Понеділок без м’яса») ще у 2009 році. Ціллю кампанії є поширення знань про негативний екологічний вплив на природу внаслідок споживання м’яса та заохочення людей до боротьби зі зміною клімату. Ще з того часу музикант пропонував простий шлях — відмовитися від вживання тваринної їжі хоча б в один день на тиждень.

Новий фільм «Один день на тиждень» вкотре нагадує про цю просту ідею.

Фільм звертає увагу на те, як краса планети існує лише завдяки тонкому балансу кліматичних умов, який ми легко можемо зруйнувати через наше ненаситне прагнення до їжі тваринного походження.

У фільмі використана власна музика Пола Маккартні — треки з класичного альбому «Standing Stone» 1997 року, а також невидана пісня «Botswana».

One Comment

  1. Він чув колись про піст? У Цекрві тисячоліттями піст в середу і пятницю без мяса, а в періоди пісні взагалі в церквха зі старими традиціями всі будні без мяса ще і без молочних продуктів….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *