Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

З жовтня 2016 року Екоклуб «Зелена Хвиля» провів ряд заходів з організаційного розвитку за підтримки НЕЦУ і проєкту Cimate Forum East, як член Української Кліматичної Мережі (УКМ). Серед іншого, чотири волонтери Екоклубу мали змогу пройти 5-денне стажування у чотирьох провідних екологічних неурядових організаціях з різних регіонів України. Анастасія Лазня у листопаді відвідала гуманітарно-філософську ГО «Ахалар», де взяла участь у мультиплатформеному фестивалі «АHALAR-fest: Сила досвіду громади».

Кліматичні еко-ігри у Полтаві

Катерина Коротка побувала в гостях у енергоефективної ГО «Екоклуб», м. Рівне, де мала змогу презентувати наше дослідження по зеленим зонам та поговорити про схожість проблем з планування озеленення у різних містах України в січні. Дар’я Бугайчук дізналася у прогресивної ГО «Форза», м. Ужгород, що таке «лісова педагогіка», допомагаючи на семінарі– тренінгу у кінці січня. І вже у березні Дарина Кулага відвідала Полтаву та найбільш свідомий і «зелений» її громадський рух – «Еколтава», де провела з полтавськими школярами екологічні ігри на кліматичну тематику за нашим посібником «Граючи, змінимо світ».

Ідея стажувань волонтерів та інтеграції діяльності різних неурядових організацій, що працюють заради екологічно дружнього розвитку наших громад по всіх куточках України, має активніше поширюватися, адже це  – ефективна та тепла синергія зусиль однодумців та колег. Разом ми зможемо більше!

Низький уклін та велика подяка нашим «господарям», які прийняли волонтерів у себе, а також нашим грантодавцям, за фінансової допомоги яких ми змогли реалізувати ідею стажування.

 


Проєкт виконано ГО УЕК «Зелена Хвиля» за фінансування Програми малих грантів ClimateForumEast II за підтримки НЕЦУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *