Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

KeepCool
Граючи, змінимо світ

Наразі ЕкоКлуб «Зелена Хвиля» активно долучається до існуючих ініціатив в сфері екологічної освіти: ми знайомимось з цікавими людьми та обмінюємось досвідом використання ігрового методу в освіті для сталого розвитку.

Так, 9 квітня представники Екоклубу взяли участь у тренінгу-презентації українського перекладу німецької екологічної гри “KeepCool”, якій організували Інститут суспільних ініціатив спільно з ФРІ, Майстернею громадської активності, Britishcouncil за сприяння ГО MitOst, Activeco, EcoVisio та Theodor-Heuss-Kolleg.

“Keepcool” – це популярна настільна гра, розроблена вченими Постдамського Інституту з досліджень кліматичних змін, мета якої – сприяти підвищенню розуміння громадянами взаємозв’язків міжнародних відносин та стану клімату у всьому світі.

KeepCool2
Граючи, змінимо світ

13 квітня експерт клубу з еко-ігор, Олександра Халаїм, провела всесвітньо відому рольову гру «Рибні банки» з тематики сталого використання природних ресурсів для студентів факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка спільно з експертом в екологічній психології, доктором психологічних наук Антоніною Михайлівною Льовочкіною. Сподіваємось, що ця подія стане першім кроком у подальшій співпраці Екоклубу та фахівців кафедри соціальної психології КНУ.

Також з квітня поточного року наш екоклуб спільно з ГО «Колегія екологічної освіти «Світ Освіт»» започаткував спільний освітній проєкт «Граючи, змінимо світ». Метою проєкту є підвищення рівня обізнаності української молоді та зміцнення методичної бази працівників освітнього сектору з питань змін клімату та енергозбереження шляхом видання збірки екологічних ігор та проведення Форуму екологічної освіти.

Проєкт реалізується в рамках Програми малих грантів ClimateForumEast II за підтримки НЕЦУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *