Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

20 травня 2015 року в УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого відбувся Круглий стіл «Вивчення впливу зміни клімату на продуктивність виробництва в сільському господарстві та дослідження діючих механізмів технологічної адаптації виробництва до змін клімату в Україні» за участю консультанта зі сталого розвитку та викидів парникових газів Еко Клубу «Зелена Хвиля» Анни Вільде, керівника проєктів, компанії Vagabo AG Олександри Правдивої, доктора технічних наук, професора Миколи Павлишина, експерта з міжнародних грантів Дмитра Дейниченка, а також керівників із клімату Ляйбницького інституту з розвитку сільського господарства в країнах з перехідною економікою Фридриха Коха та Флоріана Шієрхорна.

Директор інститут Володимир Кравчук ознайомив присутніх із напрямками досліджень та перспективними проєктами.

del_germ1

Провідний науковий співробітник, кандидат географічних наук Надія Сердюченко розповіла про аналіз розвитку і прогноз урожайності основних сільськогосподарських культур в Україні та ознайомила із проєктом «MARS».

Завідувач відділу, кандидат технічних наук Леонід Шустік ознайомив із проєктом «АгроОлімп» та розповів про техніко-технологічні рішення для диференційованих систем обробітку ґрунту при вирощуванні зернових культур.

Завідувач відділу, кандидат сільськогосподарських наук Микола Новохацький проінформував про перспективи застосування біотехнологій у вирощуванні сільськогосподарських культур.

В свою чергу експерт з клімату Фридрих Кох розповів, чим займається їх інститут та проявив зацікавленість у співпраці з українськими вченими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *