Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

В листопаді минулого року була проведена  освітня програма  «Упаковка, здавайся!»  і конкурс «Цікаве  дозвілля – чисте довкілля». Заходи проходили у школах м. Бровари, Київська область. Ініціаторами даної програми виступили компанія Тетра Пак Україна та Управління освіти Броварської міської ради за підтримки компанії Кока-Кола Беверіджиз Україна.

Програма  «Упаковка, здавайся!» розрахована  для учнів 1-6 класів. Програма включає інтерактивну презентацію, в ході якої школярам в ігровій формі представляють інформацію про корисність споживання фруктів і вітамінів, про нагальні проблеми екології, про можливість переробки картонної упаковки компанії Тетра Пак Україна з-під соків і молока в якісну вторинну сировину. У рамках програми компанія Тетра Пак також розробила «Громадський екологічний кодекс», який був презентований в школах і розданий учням.

«Упаковка, здавайся!» - освітня програма Тетра Пак Україна
«Упаковка, здавайся!» - освітня програма Тетра Пак Україна

У своїй  діяльності компанія Тетра Пак велику увагу приділяє питанням захисту  навколишнього середовища. Шляхом проведення різноманітних заходів компанія Тетра Пак Україна пояснює та допомагає школярам опанувати основи правильного сортування побутових відходів, розповідає їм  про можливості переробки використаної упаковки. І таким чином підвищуює еко-свідомість школярів і їх батьків.

«Упаковка, здавайся!» - освітня програма Тетра Пак Україна
«Упаковка, здавайся!» - освітня програма Тетра Пак Україна

Конкурс «Цікаве  дозвілля – чисте довкілля» передбачає змагання зі збору упаковки з-під  соків і молока. У ньому можуть взяти участь всі бажаючі школярі м. Бровари. За результатами конкурсу, який проводитиметься в 2011/12 навчальному році, компанія Тетра Пак нагородить найактивніших учасників серед учнів та шкіл міста цінними подарунками.

One Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *