Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

У суботу, 31 березня о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.

Сміливо, просто та легко, Година Землі 2012 має на меті продемонструвати урядам країн світу, бізнес організаціям та людям, що дії проти глобального потепління не тільки необхідні, але й можливі.

УВАГА! Якщо Ви прагнете підтримати Годину Землі в Україні, розмістіть банери на Вашому сайті! Коди для банерів можна завантажити тут.

Цього року “Година Землі” – це більше, ніж година! Ми повинні діяти щодня, роблячи невеликі кроки назустріч майбутньому без зміни клімату, майбутньому, у якому всі забезпечені природними ресурсами, майбутньому, у якому людина живе в гармонії з природою!

Година Землі 2012 – А що Ви зробите, щоб вийти за межі години?
Година Землі 2012 – А що Ви зробите, щоб вийти за межі години?

Світ не може більше чекати; і перший крок такий же простий, як вимкнути світло.

Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу, а протягом минулих трьох років Україна також долучилася до всесвітньої акції Година Землі!

33 українських міста долучилися до Години Землі 2011

Чому саме Ви маєте приєднатися до Години Землі?

Просто тому, що саме від Вас залежить майбутнє Планети! Година Землі – це набагато більше, ніж вимкнути світло на одну годину один раз на рік.

Це можливість дати людям право голосу у вирішенні майбутнього Планети, а також об’єднання наших зусиль для сталого розвитку та збереження природи навколо нас заради наших дітей та онуків! Година Землі – це Ваші прості щоденні дії – виключати за собою світло і воду, переробляти папір, їздити на велосипеді та багато чого іншого! А як Ви вийдете за межі години заради Планети?

Читайте наші поради:

10 способів витрачати гроші з думкою про довкілля

Дбай про довкілля за кермом. Порада для економії пального

Поважайте велосипедистів на дорозі. Поради водіям авто

Обираємо безпечні миючі засоби в Україні

Поради для економії води

Економія електроенергії. Холодильники і морозильні камери

Прасуємо, пам’ятаючи про природу!

Реєструйтеся для участі в Годині Землі на сайті Всесвітнього фонду природи в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *