Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

О 18.30 у LuckyPub (вул. Велика Васильківська, 13) почнеться перша зустріч Green Drinks Kyiv цієї осені!

Сьогодні починається третій сезон Green Drinks Kyiv!

…Вечір, робочий день закінчено, думки ще в проєктах, але зроблено перерву до наступного дня – і хочеться відпочинку, хочеться позитиву, нових вражень та натхнення. В такому настрої ідеш на Green Drinks Kyiv і розумієш: ось воно! В окремій кімнаті київського пабу кипить життя – люди зустрічаються, знайомляться, зав’язуються розмови, іноді дискусії, а ось за котримсь із столиків уже іде обговорення спільного проєкту чи майбутнього співробітництва. Люди найрізноманітніші: тут і «люди в краватках», і студенти, екологічні активісти та представники міжнародних організацій, журналісти, викладачі, представники бізнесу та ін. – всіх їх об’єднує задіяність в сфері охорони довкілля. Хтось тільки починає шукати способів збереження природи, хтось уже на повну реалізовує проєкти різного масштабу – на Green Drinks Kyiv вони зустрічаються, щоб обмінятись думками, поділитись досвідом, надихнутись, почерпнути цікаву інформацію.

Десь посередині заходу увагу всіх присутніх привертає ведуча і починається серія коротких презентацій ідей, активних проєктів, до яких можна долучитись, нових екологічних продуктів, якими можна користуватись, майбутніх подій, які варто не пропустити – це триває недовго, але свою дозу цікавої інформації отримує кожен. Офіційну частину завершено, але це ще не привід розходитись додому – спілкування продовжується. Ви цілком вільні прийти і піти, коли вам зручно.

Неформальна обстановка, мінімум організації та атмосфера вільного обміну думками робить Green Drinks ідеальним середовищем для зав’язування нових контактів та спілкування з уже знайомими колегами. Мабуть тому зустрічі Green Drinks проходять уже в 798 містах світу!

В Україні Green Drinks уже 2 роки. Першим українським містом Green Drinks став Київ, а з літа 2011 зустрічі тепер відбуваються й у Львові.

Загалом, Green Drinks – ідея варта поширення, й організатори Київських та Львівських зустрічей завжди раді поділитись досвідом та порадами з будь-ким, хто захоче започаткувати це явище в своєму місті.

Green Drinks не мають заздалегідь визначеної теми, підготованих доповідей, будь-якої пропаганди чи агітації – цього нам достатньо і на робочому місці. В тихий вечір після роботи ми зустрічаємось для того, щоб приємно та цікаво поспілкуватись за келихом чи кухликом чогось смачного і зігріваючого, розказати про себе, свою роботу та професійні бажання. Хтось за сусіднім столиком, можливо, підкаже ключ до успішної реалізації ідей та проєктів, поділиться своїм досвідом, а то й запропонує допомогу.

Більше про ознаки справжніх Green Drinks Ви можете дізнатись у  Кодексі Green Drinks та на міжнaродній Інтернет сторінці.

Фотогалерея Green Drinks Kyiv

Фотогалерея Green Drinks Lviv

Презентації з попередніх Green Drinks Kyiv

Отже, кожного третього четверга місяця у Києві та кожного другого вівторка місяця у Львові на Вас чекатиме компанія відкритих для спілкування колег. Приєднуйтесь, ніколи не передбачиш роль тієї чи іншої зустрічі у своєму житті. Приходьте  та замовляйте собі те, що Вам найбільше довподоби.

Якщо у Вас виникли запитання чи побажання, сміливо контактуйте:

Ірина Миронова, 096 807 4884, irynkamyronova (at) yahoo.com (Green Drinks Lviv)
Анна Вільде, 097 516 11 60, anna.vilde[at]ecoclub.kiev.ua (Green Drinks Kyiv)

Спільнота Green Drinks Kyiv у Facebook, Green Drinks Lviv у Facebook – шукайте інформацію про місце проведення чергових Green Drinks в Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *